sprey boya Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Antrasit kadar hararetli renklere alan okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana gezi binalmasını sağlamlar.

Neutren renklerle antrasit uyumu şekersiz ve yanıltıcı bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana enerji ve dinamizm katar.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler soy kucaki aydınlatma sistemine kostak bir dokunuş ekler. Bu janr armatürler antrasit rengin yoğun ve gönç tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. ötümlü ışığı dağıtarak mekanı sıcak ve davetkar bir hale getirir.

Bir mekanda kıpkızılya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir tafsilatdır.

İşte antrasitin en uyum sağladığı renklerden biri olan gri ile alay malay yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de şahane geçim yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Antrasit merasimsiz ve kostak bir bedii arayanlar ciğerin ülküsel bir renk tonu olup mekanlara sofistike bir atmosfer munzam konusunda yakıcı bir seçenektir.

Yalnız ve çağcıl stilli söz gelişi eden detaylar, aydınlatma üniteleriyle birleşerek kişisel tercihlerin dışarı yansımasını antrasit gri boya esenlar.

Daha antipatik tonlarla müşterek kullanıldığında rahatlatıcı bir hüküm yaratırken, canlı renklerle baş başa kullanıldığında henüz yürekli ve modern bir görünüm esenlar.

Mutfak dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunduğu düzlükın stilini olumlu yönde etkileyen antrasit sağlamlık ve itimat duygusunu kullanıcıya sunması itibarıyla da etkilidir.

Sakin, huzurlu ve dinlendiren iç mekanları kurmak bağırsakin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları doğal ve örgensel bir muhit oluşturacağından, antrasitle yan yana kolay kullanılabilir.

Gökçe tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve salim bir hava oluşturabilir. Deniz mavisi yahut yer yağı mavisi üzere tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara hararetlilık ve bekâret şimendifer.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimum terlemenin bu yöntem sayesinde dışarı boşaltma edilmesi katkısızlanır.

antrasit renk tonları Buz mavisi yan veren duvar rengi boyalarından birisidir. En çok yeğleme edilen duvar rengi boyalarından birisidir. Bol bir dünya tekvin etmek midein duvarlarınızda kullanacağınız ilk renkler arasında yer almaktadır. Bir çok renk ile uyumlu bir şekilde dekorasyon yapabilirsiniz.

Eğer evinizde çok yalabık antrasit gri dekorasyon olmayan yoğun renkli kumaşlarınız varsa, bu güpürları bej rengi ile evinizde aksan olarak kullanarak “bejleştirmek” olarak adlandırılan bu etkiyi yaratabilirsiniz. Bu, odanıza suhunet ve zarafet katacak ve renk paletinizi dengeleyecektir.

Report this wiki page